Schilderwerken Rijmenam

Schilderwerken Rijmenam: plant u schilderwerken in regio Rijmenam? Doe beroep op een professioneel & betaalbaar schildersbedrijf met jaren ervaring. Haegemans Painting schilderwerken heeft ervaring met alle soorten binnen- en buitenschilderwerken.

Schilderwerken Rijmenam

Wij doen binnen- en buitenschilderwerken; poorten, gevels, muren, deuren, meubels, plafonds, lijsten, kasten, tuinhuizen, garages, …

Bij alle schilderwerken doen we eerst altijd voorbereiding en zorgen we dat er altijd proper gewerkt wordt. Omdat details en afwerking zeer belangrijk zijn, zorgen wij bij onze schilderwerken ook voor bescherming, kleine reparaties en correcties vooraf, zoals beitsen en opvullen van oneffenheden in oppervlakten, vernissen en beitsen.

Decoratie- en behangwerken

Naast schilderwerken zorgen wij ook voor uw behangwerken en decoratiewerk zoals o.a. gordijnen en we geven u graag professioneel kleuradvies.

6% BTW bij schilderwerken?

Gaat u renoveren? Voor woningen van minstens 10 jaar, kan u aanspraak maken op een verlaagd btw tarief van 6% ipv 21%.

Kleuradvies, decoratie, behang- en schilderwerken regio Rijmenam

Vloerbekleding, gordijnen, kleuren, wandbekleding, zonweringen, behangwerken, schilderwerken, … . De juiste combinatie speelt allemaal mee om een gezellige sfeer te creëren en een juist geheel te komen. 

Als interieurspecialisten maken we uw huis of kantoor aangenamer door onze ruime ervaring met schilderwerken en decoratiewerken.

Prijs schilderwerken Rijmenam

De prijs van schilderwerken is afhankelijk van ruimte tot ruimte en woning tot woning, en uiteraard ook van de gebruikte materialen.

Contacteer ons voor een afspraak te maken bij uw thuis of in uw zaak in Rijmenam. U krijgt altijd een vrijblijvende offerte op maat. Laat u verbazen door onze scherpe prijzen & uitstekende service.

Vragen? Afspraak maken?
Contacteer ons vrijblijvend voor al uw schilderwerken, behangwerken en decoratiewerken in Rijmenam. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven.