Professionele schilderwerken

Doe beroep op een professioneel schildersbedrijf met 30 jaar ervaring. Haegemans Painting heeft ervaring met alle soorten binnen- en buitenschilderwerken. Wij maken steeds de juiste keuze in materialen afhankelijk van de opdracht; het is namelijk belangrijk dat we de juiste verf gebruiken afhankelijk van de ondergrond en omgeving.

Binnen- en buitenschilderwerken

Wij schilderen zowel binnen als buiten; poorten, gevels, muren, deuren, meubels, plafonds, lijsten, kasten, tuinhuizen, garages, …

Wij doen eerst altijd voorbereiding en zorgen dat er steeds proper gewerkt wordt zodat uw project gegarandeerd, een perfect resultaat krijgt. Omdat details en afwerking ook zeer belangrijk zijn, zorgen wij bij het schilderen ook voor bescherming, kleine reparaties en correcties vooraf zoals beitsen en opvullen van oneffenheden in oppervlakten en vernissen.

    Meer dan enkel schilderwerken

    Laminaat, parket, vinyl, gordijnen, kleuren, wandbekleding, zonweringen, behang, … De juiste combinatie speelt allemaal mee om een gezellige sfeer te creëren en een juist geheel te komen.

    Als ervaren schilders maken we uw huis of kantoor aangenamer door onze ruime ervaring met schilderwerken en decoratiewerken. Met oog voor detail en nauwgezet werken creëren wij voor u een droomwereld van kleuren.

    Bij totaalprojecten helpen we u met plezier met allerhande extra’s zoals het leggen van laminaat of parket, plinten plaatsen, uw screens of rolluiken omhoog hangen, etc.